Politica de retur

­čîÁ Conform OUG 34/2014, ├«n cazul ├«n care nu sunte╚Ťi mul╚Ťumi╚Ťi de produsul comandat, ave╚Ťi posibilitatea de a ├«l returna ├«n termen de 14 zile calendaristice din momentul ├«n care acesta a fost primit. Acest aspect nu impune niciun fel de penalit─â╚Ťi sau invocarea unui motiv. Singurul cost care va trebui s─â fie suportat de dumneavoastr─â este cel legat de taxa de transport pentru returnarea coletului.

­čîÁ Dac─â sunte╚Ťi hot─âr├ó╚Ťi a returna integral o comand─â, este necesar s─â ne ├«n╚Ötiin╚Ťa╚Ťi legat de inten╚Ťia de returnare ├«n termen de 14 zile calendaristice de la data livr─ârii produsului/produselor comandate printr-un formular de contact sau un mail direct la contact@cactusplay.ro, din care s─â rezulte inten╚Ťia dumneavoastr─â neechivoca de a v─â retrage din contractul la distan╚Ť─â ├«ncheiat cu CactusPlay.ro

­čîÁSingurele costuri care pot c─âdea in sarcina dumneavoastr─â, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. (iar acest lucru se deduce din taxa de transport 25 lei, pe care noi v-o re╚Ťinem)

­čîÁNu acceptam colete cu ramburs si nici colete trimise prin Posta Romana sau orice alt curier, acestea vor fi refuzate. Returul se ├«nregistreaz─â pe site si se a╚Öteapt─â ridicarea coletului de c─âtre curierul nostru, nu trebuie achitata nici o taxa atunci c├ónd vine curierul, aceasta vi se va deduce in momentul return─ârii banilor in contul bancar. Ve╚Ťi primii toate detaliile pe mail.┬áReturnarea banilor se face intr-un cont bancar (IBAN), clientul fiind obligat sa┬ácompleteze┬ácontul bancar (IBAN) in care dore╚Öte returnarea banilor si titularul acestuia in cadrul contului sau!

­čîÁ Produsele returnate trebuie sa fie in condi╚Ťii optime de func╚Ťionare. Dac─â acestea au fost deteriorate ╚Öi nu pot fi comercializate, valoarea lor va fi reevaluat─â. V─â rug─âm pe c├ót posibil s─â ├«ncerca╚Ťi s─â ne trimite╚Ťi produsele nedeteriorate, ├«ntr-o stare c├ót mai bun─â, s─â aib─â toate etichetele ata╚Öate ╚Öi s─â includ─â con╚Ťinutul complet al pachetului din momentul primirii comenzii.

­čîÁ V─â rug─âm sa specifica╚Ťi un IBAN corect pentru restituirea sumei aferente produsului/produselor comandate, precum ╚Öi numele dumneavoastr─â ╚Öi banca la care este deschis contul respectiv.
ABG Echilibrum Solutions SRL nu este/nu poate fi f─âcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cump─âr─âtor, incluz├ónd, dar f─âr─â s─â se limiteze la comisioane aplicate de c─âtre banca emitent─â a cardului acestuia. Plata va fi efectuat─â numai in RON, respect├ónd condi╚Ťia IBAN-ului furnicat corect de c─âtre client, men╚Ťionat─â mai sus.

­čîÁ Contravaloarea produsului va fi restituit─â in termen de maximum 14 zile calendaristice din momentul ├«n care produsul ajunge ├«napoi la noi. Aceasta se va face, bine├«n╚Ťeles, dup─â verificarea am─ânun╚Ťit─â a coletului. Plata din partea noastr─â se va face prin transfer bancar.

­čîÁ Condi╚Ťii ├«n care returul poate fi refuzat de ABG Echilibrum Solutions SRL/suma returnat─â diminuat─â:
- dac─â produsul achizi╚Ťionat va fi ├«nlocuit cu un alt produs cu alte specifica╚Ťii;
- dac─â cererea de returnare dep─â╚Öe╚Öte termenul de 14 zile calendaristice dupa ce a╚Ťi anun╚Ťat ├«n prealabil inten╚Ťia de a returna produsul/produsele, caz ├«n care costul retransmiterii produsului c─âtre client va fi achitat de c─âtre acesta din urm─â;
- dacă produsul returnat nu este in aceeași stare în care a fost livrat, sau se dovedește reaua intentie a clientului cu privire la integritatea produsului returnat;
- bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid
- bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Dac─â se va constata ca nu sunt ├«ndeplinite condi╚Ťiile de mai sus, contravaloarea produselor returnate nu va fi achitat─â sau, dup─â caz, va fi diminuat─â.