Despre noi

 ,,Jocul este un impuls irezistibil, prin care copilul îşi modelează propria-i statuie.” - Jean Chateau


 
Timpul este un element primordial în ,,secolul vitezei”, de aceea este foarte important cum îl folosim și în ce fel știm să jonglăm cu el.

Când vine vorba despre delimitarea timpului alocat jocului și timpul alocat educației nu trebuie să existe niciun compromis. Ambele au importanța lor în dezvoltarea celor mici și, de aceea, noi, echipa CactusPlay.ro, le considerăm la fel de importante.

CactusPlay.ro reprezintă o serie de jocuri atent selecționate pentru a asigura trei elemente extrem importante atât pentru copii, cât și pentru părinți:

🌵Distracție
🌵Creativitate
🌵Dezvoltare

Susținem timpul petrecut în familie și ne dorim ca fiecare moment să fie de calitate. Pentru asta am aplicat o serie de principii asupra activității noastre, astfel încât să aducem cât mai multe zâmbete.

Pe principiul ,,Ajuta-mă să fac singur” ne dorim ca timpul petrecut asupra unui joc să influențeze calitățile și aptitudinile copiilor și să vină în sprijinul părinților supuși la prea multe decizii în ceea ce privește timpul copiilor lor.

Jocurile selectate sunt menite să intervină la nivelul celui care interacționează cu el și să îi aducă ceva în plus, pe lângă simpla experiență de joc. Scopul lor este fie să dezvolte abilități deja existente, fie să descopere altele noi, folosind elemente-cheie precum imaginație, dexteritate, coordonare mână-ochi, motricitate, toate într-o atmosferă relaxată și distractivă.
 
Vă invităm la joacă,
Echipa CactusPlay
 
ABG Echilibrum Solutions S.R.L
CUI: 45171272
Nr. înreg.: J40/19132/2021
Adresă: Sector 3, București